SIGUEM SERIOSOS

Si el Parlament accepta designar el president o presidenta de la Generalitat avalat per un Carles Puigdemont a l’exili, en un gest d’enorme irresponsabilitat política, no tant sols estarà liquidant la seva funció representativa, sinó avalant submisament l’incontestable poder de la metròpoli castellana i confirmant, per via dels fets consumats, la seva liquidació de facto com a òrgan legislatiu i democràtic a Catalunya.

Que els diputats d’ERC i PdCAT es pleguin a els desitjos i exigències de Madrid no serà cap novetat. Acatar els amos espanyols és la seva missió, que compleixen gustosament. La novetat seria que algun dia s’atrevissin a fer el contrari, cosa que no passarà mai. Però que regalin la sobirania popular catalana, intentant explicar a la gent que de bona fe els ha votat, que aquesta farsa té alguna cosa a veure amb la voluntat democràtica majoritària d’independència  a Catalunya, quan en realitat són ells qui executen la sentència de mort de la democràcia al país, és un cop d’estat a la República votada i defensada pel poble en cada urna que ha pogut omplir.

No podem esperar cap actitud ni gest independentista d’aquells que porten anys estafant-nos amb estructures d’estat inexistents, lleis pròpies que no es compleixen, referèndums que no s’atreveixen a organitzar i plens del Parlament que denigren la institució per maquiavèl·licament inútils i esperpèntics. Cada vegada que Puigdemont, Junqueras, Rovira, Tardà, Artadi o Pujol obren la boca és per confirmar el seu pensament autonomista i el seu capteniment perdedor. Per això no motiven a ningú més enllà de la corrua de sectaris hipoventilats que els fan de claca.

Catalunya necessita amb urgència una formació política seriosa, que aporti seny i caràcter a un panorama devastat per la incompetència profunda en tots els fronts. El gran problema del país és la manca de categoria política d’uns líders i unes organitzacions sobiranistes corcades per l’autonomisme més cínic i caspós, enfrontats a uns suposats antagonistes espanyolistes d’igual grolleria moral. S’ha encomanat la tasca més gran i transcendent a la gent més petita i incapaç. Evidentment, aquest monumental desajust només pot comportar dolor i caos. On la casta política catalana no ha arribat, per manca de voluntat i capacitat, i sobreabundància de cinisme i perversió, hi haurà d’arribar un poble civilitzadament organitzat, nacionalment motivat i políticament responsable.

Els independentistes no podem tolerar que es continuï jugant amb el poble català, avergonyit d’haver confiat tant de temps en uns irresponsables. El moment actual, però també el pes històric, econòmic i social de Catalunya, mereixen un comandament polític basat en la raó i la fermesa, la defensa a ultrança de la nació i la identitat catalanes. Una visió integral del país, allunyada del tòxic populisme i de la corrupció moral. Una formació política radicalment assenyada. Catalunya mereix un projecte seriós. Un projecte capaç de retre comptes orgullosament. Un projecte líder que condueixi el país, amb garanties, ordre i disciplina, cap a la República catalana, lliure, sobirana i independent. Una Catalunya catalana, serena, ambiciosa, cohesionada i de futur. Un projecte capaç de frenar les embogides ocurrències dels radicals autonomistes sense cap projecte seriós de país d’ERC i PdCAT, de JuntsXCat i CUP.

Per això hem impulsat el Front Nacional Català. Un projecte que pretén agrupar tots aquells catalans i catalanes que vulguin revertir la situació del país i emprendre la senda guanyadora de l’independentisme seriós. Un projecte català, nacionalista, amb la fermesa i el valor per defensar la identitat catalana davant d’un globalisme salvatge i anorreador de pobles. Una organització amb caràcter guanyador per liderar la política d’aquest nostre estimat país i retornar-lo a la gloria de la sobirania plena, la dignitat nacional i un futur material i moralment pròsper.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: