Un nou partit a Catalunya

Aquest país necessita un partit polític seriós. Una organització política que tracti a la gent com a persones assenyades i no com a objectius de les seves mentides. Aquest país necessita una colla d’homes i dones capaces de plantejar i defensar idees polítiques rigoroses i raonables sense el llast de les idees preconcebudes o la odiosa dinàmica del “políticament correcte”. Catalunya necessita una organització política que defensi la identitat catalana sense complexes, amb energia i determinació. Una organització que entengui la personalitat del país i en protegeixi i en promocioni els valors i creences. Necessitem una força política capaç de canalitzar les veus dels catalans que volen veure un país més lliure, pròsper i equilibrat. Una Catalunya catalana. Necessitem un partit polític per frenar el drenatge de sobirania que pateix el nostre territori, per posar ordre als carrers i barris dels nostres pobles i ciutats i per barrar el pas a la invasió migratòria que causa tant greu perjudici a la nostra societat.

Necessitem un partit polític seriós a Catalunya. Un partit que treballi per enriquir els catalans i no per enriquir-se ell mateix. Un partit polític que estigi orgullós del país i de la seva gent i que confiï en les seves capacitats i vàlua. Una organització que posi la convivència i el civisme, el progrés i la cultura, el coneixement i la salut com a eixos principals d’un programa basat en l’estima i el potencial de la identitat catalana. Necessitem un partit que es faci des dels pobles i les ciutats i no des dels despatxos de la capital. Necessitem una organització política moderna i transparent, publica i ordenada. A Catalunya fa falta gent que digui les coses pel seu nom i que tracti a les persones amb respecte i consideració. Necessitem imaginació i pacte, valor i seny, i no gestors de la gris resignació. Necessitem un partit que venci l’autonomisme empobridor i la demagògia mundialista.

Necessitem un partit que treballi amb harmonia amb la voluntat majoritària de progrés ordenat i sostenible, en concordança amb uns postulats de prudència i seny, que homologuin la nostra societat a la resta de societats democràtiques. Una força política que centri la seva intervenció legislativa en allò bàsic per a Catalunya i abandoni l’intervencionisme desmesurat d’un classe política dedicada més a interferir que a servir. Una organització que reestructuri el model impositiu català i que el faci just i raonable, revertint l’ofec econòmic que moltes famílies pateixen al nostre país. Necessitem una força política que sigui capaç de parlar clar a els ciutadans, dir-los la veritat per dura que aquesta pugui semblar i preparada per fer front a les eventualitats amb coratge i fermesa.

Necessitem aquest nou partit polític perquè Catalunya mereix una alternativa decent a tanta infàmia i vergonya. No pot ser que el nostre país es vegi arrossegat per la demagògia demencial d’organitzacions lamentables com ERC o PdCAT. No pot ser que aquest país no tingui alternatives independentistes creïbles i sanes, que lluitin per defensar Catalunya de la barbàrie del “VolemAcollir” o del “TopManta”. Aquest país no és pot permetre el luxe de no disposar d’un partit català seriós, responsable i modern. Hem de vestir una nova estructura política que defensi la veu dels milers i milers de catalans que volen un país lliure, ric, net i ordenat. Necessitem un nou partit polític a Catalunya. I el necessitem urgentment.

Una resposta a “Un nou partit a Catalunya”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: