QUE ELS TANQUIN A TOTS

Que els tanquin. Que els tanquin a tots. Mas, Rovira, Pascal, Gabriel. I els que vinguin darrera. Tothom a la presó. Que els tanquin. Presó preventiva. Incondicional. Llarga i basada en elucubracions proto-jurídiques absurdes i delictes que mai han comès. Que els tanquin. Que siguin els espanyols els que ens facin el gran favor d’agafar aquesta colla d’inútils i tancar-los d’una vegada a la presó, i que els facin útils d’una vegada i contra la seva voluntat. Que els tanquin, sisplau. Que els portin a la presó emmanillats i escoltant l’himne espanyol a tot drap, amb els policies mofant-se’n. Que els fotin a la trena.

Que els humiliïn i els vexin com si portessin una estelada en un partit de basquet. Que els humiliïn i els vexin com si portessin un adhesiu de CAT a la matricula del cotxe. Que els arrestin i els colpegin com si haguessin parlat català en un aeroport o en un ferri a les illes. Que els estomaquin com si defensessin una urna de l’1 d’octubre. Que se’n fotin d’ells sense pietat com se’n fotien ells de López-Tena quan el polític independentista més valent que ha trepitjat el Parlament en dècades reclamava que el català fos l’única llengua vehicular a l’escola i ells votaven en contra i se’n reien i se’n burlaven. Que els tanquin en una habitació freda i fosca, com ells van tancar la veritat quan ens deien que construïen estructures d’estat i l’únic que feien era prendre’ns el pèl a tots. Que els tanquin. Que els humiliïn. Que els bandegin i els ignorin com ells han ignorat la voluntat del poble una vegada i una altra. Que els fotin com ells ens han fotut.

Que els tanquin a tots. Ens faran un favor enorme. L’estat dels espanyols demostrarà al món la seva ànima totalitària i feixistoide i el poble català tindrà un motiu més per sentir-se empès a la revolució. La única via possible a la independència.  Que els tanquin a tots. Del jutjat, declarant en espanyol com només fan els espanyols, directes a Estremera. Que els tanquin per traïció al poble català. Per dir-nos mentides durant anys. Que tanquin a Mas per manipulador inepte i egòlatra inútil, amic dels espanyols, representant de l’IBEX a Catalunya. Que tanquin a Pascal per idiota i mesquina, per covarda. Que tanquin a Rovira per omplir-se la boca amb les paraules “dignitat” i “comprimís” mentre ordenava que s’aturés el referèndum de l’1 d’octubre amb la gent defensant les urnes i sagnant per tot el país. Que els detingui i que els tanquin per manipuladors. Que els tanquin a tots. Que els espanyols facin per nosaltres el que nosaltres no podem fer per nosaltres mateixos.

Que els tanquin. A desenes. A centenars. Que taquin a tot aquell que hagi col·laborat amb la Revolució dels Somriures sabent que era una farsa i que se n’hagi aprofitat per fer-se’n un sou. Que els tanquin. Que tanquin a tota aquesta casta de mentiders professionals que han viscut una dècada d’un Procés al no-res i que han venut gratuïtament al poble català una vegada i una altra. Que els insultin i els vexin per cada vot traït. Que no els deixin sortir de la cel·la fins que demanin perdó als milions de catalans que els han fet confiança mentre ells s’enviaven missatges amb l’enemic, conspirant per aturar un poble en marxa cap a la llibertat. Que els tanquin

Que els tanquin. Que els facin callar una temporada. És l’únic de bo que hauran fet per nosaltres els malparits dels espanyols en els últims segles. Que els tanquin. I quan ens convingui, quan haguem fet una República, gràcies a la  gloriosa absència d’uns inútils col·laboracionistes , els traurem de la presó. I els donarem un consolat a Alaska. Que som una gent bona i considerada, digne i honrada. No com ells. Que els tanquin. A tots.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: