DESINTEGRACIÓ

Els musulmans no s’integren a Europa. La generalització és necessària perquè respon a una brutal realitat. Des de Suècia fins a Àustria, des del Regne Unit fins a Espanya, des de la França que està patint com ningú aquesta realitat indiscutible fins a la Catalunya amb percentatges insostenibles d’immigració inadaptada, Europa està essent ocupada per milions de representants d’una civilització que no s’integra perquè no vol. I no vol perquè vol justament el contrari. Vol fer d’Europa el seu territori, una extensió de la seva civilització islàmica, eliminant tot rastre de la civilització occidental i substituint els nostres valors i creences pels seus.

Els musulmans no s’integren a Europa. El fet que molts hagin nascut aquí i visquin en les nostres ciutats i parlin les nostres llengües i vagin a les nostres escoles i treballin en les nostres empreses no significa que considerin com a seves les nostres ciutats, llengües, escoles o empreses. El seu sentiment de pertinença a la societat occidental és nul. El seu és un procés de desintegració social continu. La seva és sempre una relació falsa i ressentida, des de la distància insalvable que proporciona una diferencia irreconciliable. La cultura, les creences i els objectius compartits de la seva manera de veure el món són oposats als de la societat occidental que els acull i això els fa adoptar una cuirassa endogàmica hermètica i hostil cap a la diferència. Els musulmans representen el racisme per excel·lència. Un racisme nascut del seu constructe de fe excloent, l’arrelament de les seves creences en els obscurs radicalismes d’un passat idealitzat i una incapacitat manifesta per interioritzar cap dels valors democràtics o republicans de les societats occidentals.

Els musulmans no s’integren a Europa. S’integren amb moltes i creixents dificultat als Estats Units, tenen enormes conflictes de relació amb les societats orientals i africanes i protagonitzen, arreu, episodis de violència relacionals amb el fanatisme religiós i l’odi cap a qualsevol diferència de fe, valors, creences o comportaments. Els musulmans no s’integren a Europa perquè, bàsicament, no s’integren enlloc. Consideren infidels aquells que no comparteixen la seva fe i els persegueixen i els aniquilen, consideren inferiors a les dones des d’un masclisme misogin salvatge i aberrant, maltracten i maten els homosexuals, creen estats feixistes totalitaris sense cap valor democràtic i conformen estructures de poder classistes, inamovibles i basades en un concepte unitari de fe i estat.

La generalització és necessària perquè respon a una brutal realitat. Pot ser cruel per aquells musulmans que fan un esforç titànic per integrar-se en la societat occidental i ho aconsegueixen, adoptant el model de vida, creences i valors de les societats democràtiques i republicanes. Pot sonar injust per aquells que no coneixen la realitat del nostre país o dels països veïns. Gent que no està informada del què passa a Grècia o Itàlia respecte a la immigració musulmana no té elements de comparació per analitzar el nostre país en l’actualitat i albirar la Catalunya futura. I les dades són alarmants i demostren sense fissures un conflicte actual i futur de dimensions esgarrifoses.

Avui, des de la televisió publica catalana, se’ns intentarà vendre per enèsima vegada una pel·lícula de ciència ficció des del bonisme més irresponsable. Se’ns exposaran un seguit de conceptes que, emparats en un suposat i fals progressisme lliberal o una sensibilitat humana exemplar del comunitarisme infantilitzant , ens responsabilitzaran a nosaltres, els catalans, de no ser prou solidaris, integradors o sensibles amb els musulmans. Ens diran que no hem fet prou per acollir-los. Ens diran que els hem de protegir i respectar. Se’ns dirà que els assassins de divuit persones a la Rambla de Barcelona o passeig de Cambrils eren catalans als que no havíem donat oportunitat d’integrar-se. Se’ns culparà de no fer prou i se’ns vendrà la seva identitat com a joves sans i prometedors, torturats per la incomprensió i aïllament d’una obscura societat occidental com la nostra.

Falsedats i mentides, manipulacions i xantatge emocional des d’un progressisme embogit i mundialista anorreador. Els musulmans no s’integren a Europa ni enlloc, però aquí reben una campanya de publicitat intensa i continua, que blanqueja vergonyosament la seva ira i odi cap a nosaltres i tot el què signifiquem i estimem. Aquest discurs, que pretén borrar-nos del mapa a base d’enganys, és l’enemic dels pobles europeus i dels valors que aquests representen. La pau, la convivència, la democràcia i els valors republicans estan amenaçats i no deixarem que quatre demagogs imprudents, utilitzant una allau humana desintegradora, aniquilin el llegat dels nostres avantpassats i el futur dels nostres fills.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: