CDR: la dignitat del poble

Els Comitès de Defensa de la República van néixer per defensar la veu de les urnes. La veu de les urnes defensades amb els nostres coses el primer d’octubre. Van néixer per no rendir-se mai. Els CDR del barri, del poble, de la ciutat representen la dignitat i l’orgull d’aquells que han entès que sols el poble salva al poble.

Els CDR han demostrat avui qui mana a Catalunya i sobretot, qui no hi manarà mai. S’hi han posat quan han volgut i han marxat quan ho han decidit entre tots. Ningú els obliga, només la força de la seva voluntat i l’ànim de ser lliures. Defensen la República amb el què tenen.

La seva decisió és la no violència. Però la seva convicció és imparable. Defensar la República és feina de tots. Per això els CDR cada dia seran més i més grans. Cada dia més gent se sumarà a aquesta lluita activa per defensar el territori d’un poble que ha decidit democràticament ser lliure.

Avui s’ha donat a conèixer un moviment que serà clau en la defensa de la República. Un nou actor civil d’un poder insospitat, que farà la el què s’ha de fer quan ho cregui convenient. On alguns s’han rendit, els CDR persistiran. On alguns han fallat, els CDR compliran. Avui la gent ha vist una petita mostra del què són capaços de fer els CDR. Aviat veurà fins a quin punt aquest poble està decidit a no rendir-se i a lluitar per defensar la República Catalana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: