DEFENSAR LA NACIÓ

 

 

L’hora del mediocres és llarga. La tirania de la seva insondable estupidesa guiaria la nostre civilització cap a l’abisme i la destrucció. És en aquest moment dur, quan el nostre poble és atacat a mort per fanàtics assassins totalitaris, quan les veus dels feixistes sonats s’aixequen amb més força per vendre’ns les seves ximpleries irracionals. Ha faltat temps perquè els feixistes d’extrema dreta i extrema esquerra sortissin a intentar intimidar amb la seva retòrica casposa de la por i la unitat espanyola, uns, i amb etiquetes de racista i xenòfob per tothom que gosses discrepar del seu bonisme suïcida, els altres.

Si un grup de criminals feixistes ataca el cor de la capital del país i cega les vides de desenes de persones, resulta del tot lògic preguntar-se d’on han sortit tant d’odi i fanatisme. Resulta del tot bo i necessari assenyalar clarament l’origen d’aquests monstres i demanar responsabilitats a les comunitats de les que sorgeixen. Per responsabilitat amb el país i com a deure nacional envers la civilització de la que formem part, és irrenunciable deixar clar que els assassins provenen d’una civilització diferent a la nostra. Una civilització amb uns valors, unes creences i una estructura social diferents ( en molts aspectes, totalment oposats) de la nostra. Els assassins no es creen per generació espontània ni provenen de diferents cultures. Els fanàtics feixistes que maten a Londres i al Yemen, a Paris i a Rawalpindi, a Kenia o Barcelona colpegen civilitzacions diferents, però provenen sempre de la mateixa.

El totalitarisme d’ultra esquerra té sempre una solució per enfrontar-se als qui gosen assenyalar l’islam, els musulmans i a la civilització que representen com a principal font de conflictes i violència per a la civilització occidental: acusar-los de racisme. Amb aquesta absurda paraula posen la diana a tot aquell que interpreta com una forta amenaça real el monumental xoc de trens que suposa mantenir dins la civilització dels estats occidentals a milions de persones provinents de societats que no comparteixen els valors de la democràcia, la llibertat, la pau i la igualtat que tant ens ha costat assolir i mantenir. Però la realitat és tossuda i la gent que té ulls pot veure dia a dia com l’amenaça real d’aquest xoc, als seus barris, pobles i ciutats, creix i es fa més patent.

La República catalana naixerà sota el domini polític d’unes forces que van des del centre dreta decadent i bonista per incompareixença neuronal del PdCat fins a l’extrema esquerra comunista feixista de la CUP, passant per una esquerra mutant, oportunista i hipòcrita com ERC. És evident que amb aquest panorama la nació catalana està en perill mort. En mans dels polítics actuals els valors que configuren la nació catalana i l’estat de dret occidental estan en joc, perquè amb les seves filigranes matusseres i el seu universalisme malentès faran tot el possible per seguir al poder. Encara que sigui venent-se el país i diluint els catalans a una mera anècdota a la seva pròpia terra. Posar fre al totalitarisme i defensar la nació. Aquesta haurà de ser la nostra feina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: