Presó…?

Cada vegada que sento algú dir que està disposat a anar a la presó per la causa independentista em queda una cosa claríssima: el personatge en qüestió no ha entès res. La independència no és res més que el control efectiu d’un territori concret. És a dir, de qui té el poder en un territori i l’exerceix sobre coses i persones. El suposat líder independentista, que, fent-se el màrtir i mig plorant, proclama que està disposat a anar a la presó (espanyola, clar) per defensar la independència de Catalunya és un carallot que, com un lloro repeteix consignes que ni entén o un cínic col·laboracionista que pretén perpetuar l’estato quo de subordinació d’autoritats al territori català. Ha de quedar clara una cosa: a Catalunya el poder (tot el poder, a tots els nivells, per totes les coses i per tothom) l’exerceix l’estat dels espanyols. És aquest poder que tanca gent i treu gent de la presó. El que pretén l’independentisme és anular el poder de l’estat dels espanyols a Catalunya i substituir-lo pel poder que emani del poble de Catalunya en totes les seves formes. En el moment en que el poder coercitiu de l’estat a Catalunya estigui en mans dels catalans, en aquell moment Catalunya serà un Estat independent.

Els líders processistes tenen gran afició al martirologi. Viuen d’enganyar al personal fent-se les víctimes i els bons nois disposats a anar a la presó espanyola ( és a dir, a acceptar que el poder coercitiu de l’estat al nostre país continua en mans dels espanyols i que els catalans no tenim control efectiu sobre el nostre territori) , per una banda, prometent al mateix temps fer tot el possible per convertir Catalunya en un estat independent ( és a dir, a construir i posar en marxa tots els mecanismes de força i coerció necessaris per controlar-ho TOT a casa nostre). No són capaços de veure la ignominiosa contradicció de dir-nos que ho tenen tot preparat, que han estat treballant durant anys en estructures d’estat, que són els més llestos, els més patriotes, els millors líders possibles…i després proclamar que estan disposat a abaixar-se els pantalons davant l’estat dels espanyols i esser incapaços de fer un control efectiu del territori.

Quan un moviment polític independentista domina la practica totalitat del les institucions d’un país, des de les municipals fins al Govern, té majoria absoluta al seu Parlament i rep un suport majoritari i clamorós per part d’una població mobilitzada per una causa comuna durant anys, té la responsabilitat de complir amb les seves obligacions. L’obligació dels líders dits independentistes és controlar el territori un cop els catalans ho decidim. Despres del seu referendum ( si es convoca, si es fa efectiu), els catalans hem de prendre el control del territori. Fer això significa, entre moltes altres coses,  que no seran els espanyols els que arrestaran i tancaran la gent a la presó, sinó que serem els catalans els que ho farem, segons la nostra llei i la nostra conveniència. Cada vegada que sentiu un líder dit independentista català somicar parlant de presons espanyoles, penseu que el personatge en qüestió és tant sols un babau o un cínic, presoner d’una mentalitat autonomista d’esclau loser. Ni els babaus ni els cínics fan independències.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: