Tremosa i Tardà: 100% processisme

Les mentides i temors que estan escampant els processistes, liderats per ERC i la vella Convergència de sempre, representen un pas més en l’estratègia de frenar el referèndum a Catalunya. Ahir, l’eurodiputat Ramon Tremosa acusava els comuns de bloquejar el país i deia que l’única opció seria presentar un nou Junts Pel Si  a les eleccions municipals de Barcelona el 2019. Així, Tremosa destil·lava en un tuit l’estratègia processista pels pròxims temps: acusar als comuns d’un suposat bloqueig al referèndum, forçar ERC a reeditar el flotador electoral que els ha permès seguir existint i demanar el vot, sempre amb el calendari electoral espanyol en ment, per poder seguir xuclant de la mamella del poder.

Tremosa intenta crear el mite del suposat bloqueig dels comuns al referèndum per fabricar una excusa que permeti als processistes sortir airosos del seu fracàs. Intenta construir la fal·làcia de que Ada Colau i els seus, amb dues desenes d’ajuntaments i 10 diputats tenen la força suficient per aturar i bloquejar la voluntat de la majoria absoluta del Parlament, el Govern, més de 600 ajuntaments i totes les diputacions i consells comarcals del país, sense comptar amb l’ANC, Omnium i l’AMI. Tremosa intenta fer veure que si Junts Pel Si no fa la feina és per culpa d’uns comuns super poderosos que, aliats del malèfic govern dels espanyols, poden frenar la voluntat ferma d’autodeterminació de dos milions de persones i una majoria aclaparadora d’institucions del país. Tremosa es pensa que ens mamem el dit. Juga amb la por atàvica d’un país sotmès per expulsar-se les responsabilitats i culpar als altres del propi fracaç, cosa que no només demostra una mediocritat absoluta sinó un cinisme desmesurat. I no, Ramon, resulta que t’hem entès perfectament i que aquesta mena de politiqueig menor interessat i oportunista no ens interessa en absolut.

L’estratègia de Tremosa és compartida per Joan Tardà, d’ERC. En una entrevista d’avui mateix el suposat líder independentista s’atreveix a dir que “l’escenari que hi torni a haver presos polítics a Catalunya no és absurd”. Però amb aquesta afirmació, pròpia d’un loser autonomista incapaç d’entendre de què va això del poder, Tardà no en tenia prou. També deia que “si l’Estat respon amb empresonaments, el catalanisme s’unirà en una Solidaritat Catalana articulada en dos punts: amnistia i referèndum”. Aquesta afirmació, per ella sola, defineix l’estretor esquifida d’una mentalitat imperant en un sector del sobiranisme que no compren res de la dimensió de l’autodeterminació i actua, en conseqüència, contra els interessos de l’alliberament del país. Tardà llança el missatge de que els catalans podem ser sotmesos a casa nostre. Que no tenim poder per auto determinar-nos i molt menys fer efectiu el resultat d’aquesta autodeterminació. Tarda, culpant en la mateixa entrevista a els comuns ( seguint exactament la mateixa estratègia que Tremosa) limita la capacitat dels catalans a una reacció autonomista i  ploranera per reclamar amnistia i referèndum. Evidentment, amb aquesta mentalitat d’esclau no s’alliberen els pobles. Més aviat, amb mentalitats així s’ajuda a perpetuar-ne el sotmetiment.

Tremosa i Tardà formen part d’aquest processisme que es ven com a independentista i que s’ha especialitzat en, des de posicions de segona línia, minar de dubtes i excuses als catalans de bona fe i conduir la mentalitat general cap a una moral de derrota que permeti assumir l’incompliment de les promeses electorals i la mediocritat dels líders actuals de l’independentisme, culpant-ne als comuns a l’interior i al governs dels espanyols a l’exterior. Són aquests individus, és aquesta mentalitat que, des d’una mediocritat argumental profunda, intenten aferrar-se al poder sense tenir res més a oferir que mentides, enganys, manipulació i por. És aquesta mentalitat, són aquests individus, grisos i mediocres, els que tenallen el país. són aquest personatges els unics responsables d’aturar el referèndum, bloquejar el país i plorar com nenes mimades per un vot en unes eleccions espanyoles. Amb mentalitats i actituds com les seves l’únic que se’ls pot demanar és que dimiteixin i deixin pas a gent amb valor i capacitat. Urgentment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: